September 10, 2006

Weekendje kamperen

In september gaan we altijd met alle leiding van onze scoutinggroep een weekendje weg. Om het scoutingjaar even gezellig met z'n allen te beginnnen en om het leuke met het aangename te verenigen: om plannen maken voor het komende jaar.

Vanwege mijn plotselinge werkloosheid kon voor mij vrijdagmiddag het weekend al beginnen: spullen inpakken, boodschappen doen en tenten opzetten in Aerdenhout. Daarna met de andere middagstarters lekker uit eten aan het strand van Zandvoort voordat we terugkeerden naar het kampterrein waar al aan het kampvuur werd gewerkt.

Zaterdagmorgen hadden we in de stralende zon onze eerste vergadering. 's Middags na de lunch gingen we verder met de tweede vergadering, om tegen etenstijd naar Haarlem te vertrekken voor een langdurige maaltijd in een interessant eetcafe met toch wel lekkere gerechten (gefrituurde brie!).

Zondag nog even naar het strand voordat we weer op huis aan gingen. Met dit mooie weer ga je natuurlijk immers niet, zoals vantevoren bedacht, naar de zwarte markt in Beverwijk, dat komt dan wel weer een andere keer. 's Avonds kwam ik vies maar voldaan, met een roodgekleurd gezichtje en zakken vol zand, weer thuis. Het was gezellig!


Uitzicht vanaf het terras en met z'n allen in vergadering

Even afkoelen tijdens de lunch en gezellig met z'n allen uit eten

0 Comments:

Post a Comment

<< Home