October 01, 2004

Ikea

Al een tijdje zitten wij hier met een rare lampindeling. Omdat we de eettafel niet op de daarvoor bestemde plaats hebben neergezet, maar daar wel al de lamp hadden opgehangen.

Ook schijnen de spotjes die in de huiskamer hangen vervelend in je ogen. Daarbij heeft onze eettafel helemaal geen eigen lamp. Wij besloten naar de Ikea te gaan.

Eerst hebben we de site bezocht om ons er van te vergewissen dat er wel leuke lampen te koop zijn. Dat bleek het geval. De site gaf ons echter nog meer interessante informatie. Elke laatste woensdag van de maand is er de zogenaamde 'woonsdag'. Behalve wat aanbiedingen kan je dan ook 'gratis eten'. Het bedrag wat je in het restaurant bestelt, krijg je als korting op de rekening bij het kopen van meubels enzo. Leuk!

Dus wij gingen op pad, hongerig in de trein, naar de Ikea. Het bleek druk. Logisch natuurlijk. Maar ondanks dat was er nog een ruim assortiment. Ik heb heerlijk gegeten! Gekruide zalm met gekruide groenten én patatjes. Daarbij een verse salade en een jus. Jummie! Hoewel je verder nooit bij Ikea eet omdat het eten zo duur lijkt, waren we nu teleurgesteld over de prijs. Maar 15 euro, wat een prutkorting. Haha.

Ik ga maar vast bedenken wat ik volgende maand nodig heb. Maar dan ga ik voor een simpel broodje en een taartjesbuffet. Eet smakelijk!

ps. De lampen zijn binnen. Binnenkort meer als ze hangen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home