June 25, 2006

Zonnigdag

Parkpop 2006, wat een ramp. Nouja, eigenlijk vooral errug lachen, tussen de druppels door!


Druppels

Om kwart over tien gaat de wekker, het ziet er buiten redelijk uit. Zus en ik hebben gisteren afgesproken dat we de korte broek aantrekken, want het zou mooi weer worden. Hm, het is om elf uur nog vrij fris op de fiets, maar het gaat.

Als we in Utrecht de trein naar Den Haag inmoeten, schrikken we ons eerste hoedje. Het is topvol. Wij zijn nog net op tijd, veel mensen passen er simpelweg niet meer bij. Op dat moment zijn wij oprecht blij met ons korte broekje.


Leuke tas

Als we in Den Haag uit de trein stappen, begint het echter te druppelen. Bummer. We sluiten aan in de rij voor de bus (oke, het is goed geregeld, maar de volgende keer pakken we gewoon tram 9) en kunnen eindelijk even zitten.


Even zitten

Bij het park gaan we meteen op zoek naar een wc, want schrik niet en hou maar op met lachen, of begin er nu mee, we hebben een lange broek mee, hoera! Dat is beter. Snel spoeden we ons richting festivalterrein. We schrikken ons een tweede hoedje, want rechts zien we een rij. We besluiten linksom te gaan, en krijg nou wat, daar is ook een ingang, en geen rij!


Interessante mensen

We willen naar The Sheer, maar stuiten op GEM en blijvan daar hangen. Eerst nog heel stoer met alleen een trui aan, maar op een gegeven moment moeten we eraan geloven en komen de regenjassen toch tevoorschijn. Na dit optreden lopen we naar een ander podium, voor The Kooks, maar daar worden we geplet, dus dat is niet leuk.


Verboden!

Dan maar naar podium drie. We bekijken Senna en daarna MarqMarquis&4WARD. Best leuk, maar nu hebben we het echt wel gehad. Het is half vier en eigenlijk bijna tijd voor Kaizers Orchestra die ik wel eens wilde checken, maar het is genoeg geweest. Zus draagt zelfs een strandbal als regenkapje. (Ja, dat kan.)


Negerinnen

We begeven ons naar Schevingen. Nee, we zetten geen stap op het strand, maar duiken meteen de mexicaan in. Warme choco met slagroom! En daarna natuurlijk fajita's, taco's, chimichanga's, enchiladas, burrito's, je kent het wel: wrappers! Derde keer mexicaans deze week, en met liefde!


Jummie bordje vol

Om half tien ben ik huis. Terwijl de buren (tevergeefs is gebleken) gillen voor de voetballers op tv, duik ik vrijwel meteen mijn bedje in. Ik slaap als een roos.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home