October 08, 2006

Zondag

Het eerste mirakel voor vandaag is het theezakjesdilemma. In het theezakje waar Lime op staat, zit een theebuiltje met groene theesmaak. In het theezakje waar Green op staat, zit een theebuiltje die een Lime-achtige theesmaak afgeeft. Strange..

Nadat we de fruitschaal legen in onze rugzak en ook een stapel kaasjes meenemen, kunnen we weer op pad. Het volgende avontuur wacht. We rapen zakken vol walnoten, we lopen over grappige bospaden en we zien een onherkenbare grenspaal. We lopen door weilanden met koeien, we zien een zwangere koe die op het punt staat te bevallen en we plukken nog meer appels en rapen nog meer noten. We zien rare bomen, een aantal hazelwormen en we zetten bouillon tijdens een picknick in de wei. We drinken nog een glaasje fris: "1 cola, 1 bitter lemon, 1 tonic en 1 cassis alstublieft" en we lopen terug naar de jeugdherberg.

Tassen worden ingepakt en de noten worden verdeeld. Ineens is het toch alweer laat. M. en H. moeten als een gek naar de trein gaan racen, want H. moet nog terug naar Groningen vandaag, dus de trein van half zes is toch wel een must. F. helpt mij nog even met liften voordat hij zelf op zijn fietsje naar huis gaat. Om vijf minuten voor half zes word ik door het vriendelijke echtpaar van middelbare leeftijd afgezet bij het station. Daar kom ik M. en F. weer tegen, die het ook op het nippertje gered hebben.

Om half acht eet ik samen met H. een patatje op station Utrecht. Eten in recordsnelheid om vervolgens allebei tegelijk op onze eigen trein te stappen. Om tien uur lig ik op één oor. Doodmoe, maar zeer voldaan. Zulke weekenden moet ik vaker hebben!


Zwangere koe en hazelworm


Grenspaal en rare boom


Walnoten rapen en walnoot in de koeienvlaai


Walnoten uit de boom schudden en tussen de koeien oprapen

2 Comments:

Blogger Unknown said...

Mag ik wat vragen? Waar kun je in Nederland walnoten rapen?
En, wat is de beste tijd om walnoten te rapen?

7:42 PM  
Anonymous Anonymous said...

школьницу трахнули в подъезде http://free-3x.com/ порно видео очень молоденькие девчонки смотреть free-3x.com/ любительское порно фото с училкой [url=http://free-3x.com/]free-3x.com[/url]

5:09 AM  

Post a Comment

<< Home