September 27, 2005

Steekpartij

Het was zaterdagnacht. Twee jongens liepen met een hoop bombarie op de kerkbrink. "Zag je dat?" vraagt Vriend. Maar ik zag niets, want het was al lang middernacht geweest en ik was moe. "Ze zaten onder het bloed". Verderop bij de kruising Havenstraat/Vaartweg letten we goed op eventuele gevechten. Niets. Het hele weekend hebben we internet in de gaten gehouden. Ook niets. Hèhè, hier is het nieuws dan eindelijk:

"Bij een horecagelegenheid aan de Kolenstraat vond zondag rond 03.40 uur een vechtpartij tussen vier mannen plaats. Twee mannen liepen hierbij steekwonden op. Toen de politie ter plaatse kwam waren de kemphanen niet meer aanwezig. Op de Vaartweg kon de politie twee verdachten aanhouden. De twee slachtoffers wisten op eigen kracht het ziekenhuis te bereiken."

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Sowieso een lekker weekend...

Vrouw mishandeld
Op de Eemnesserweg is zaterdag rond 00.45 uur een 41-jarige vrouw mishandeld. De vrouw fietste samen met een kennis toen ze plotseling tegen haar rug geschopt werd en van haar fiets werd getrokken. Toen ze op de grond lag werd ze nog een aantal keren geschopt. Twee mannen zijn op verdenking van deze mishandeling aangehouden.

Man mishandeld
Op de Eemnesserweg is een 25-jarige man zaterdag rond 03.45 uur mishandeld. De man fietste in de richting van de Jan van der Heydenstraat toen hij ter hoogte van de viswinkel op zijn achter- hoofd werd getikt. Hij werd vervolgens in zijn gezicht geslagen. Het slachtoffer is van zijn fiets gesprongen en weggerend. Zijn fiets heeft hij later opgehaald.

Jongen beroofd
Op de Zeedijk is zondag rond 23.15 uur een 15-jarige jongen beroofd. Hij werd door drie jongens met een mes bedreigd. Nadat de jongen was geschopt en geslagen moest hij zijn mobiele telefoon en geld afgeven. Het trio is vervolgens in de richting van de Langestraat weggerend. Op teletekst pagina 120 staat het signalement van de drie belagers.

4:09 PM  
Anonymous Anonymous said...

nou ja egt een leuk weekend was dat ik kwam toevallig die nacht nog langs rijden op me scooter en ik zag een jonge met een leren jas de auto instappe dat was volgens mij de dader omdat hij in een mercerdes instapte

8:59 PM  
Anonymous Anonymous said...

waren dat geen marrokaanse jongens die met die jongens vochten

9:01 PM  

Post a Comment

<< Home